Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Οξυζενέ «Υπεροξείδιο του Υδρογόνου 35% για εσωτερική χρήση

Οξυζενέ «Υπεροξείδιο του Υδρογόνου 35% για εσωτερική χρήση
Προσοχή κίνδυνος. Να μην έρθει σε επαφή με το δέρμα επειδή είναι καυστικό

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του οξυζενέ έχουν διαπιστωθεί από το 1920 και διαπιστώνονται μέχρι και σήμερα, αλλά αυτό δεν συμφέρει το υπάρχον «ιατροφαρμακευτικό» καθεστώς διότι το οξυζενέ δεν μπορεί να «πατενταριστεί» αφ’ ενός και η παραγωγή του είναι σχετικά εύκολη και φθηνή αφ’ εταίρου και δεν αφήνει έτσι αρκετά κέρδη στο καθεστώς.
Μέχρι στιγμής η αποτελεσματικότητά του έχει διαπιστωθεί στις εξής ασθένειες:

Αλλεργίες. Πονοκέφαλοι, έρπις απλός, έρπις ζωστήρ, Αλτσάϊμερ, αναιμία, AIDS, αρρυθμία, γρίπη, άσθμα, τσιμπήματα εντόμων, ναυτία, βακτηριακές μολύνσεις, κίρρωση ύπατος, βρογχίτιδα, ερυθηματώδης λύκος, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας ή πολλαπλή σκλήρυνση, καρδιαγγειακές παθήσεις, παρκινσονισμός, Μυκητιάσεις (Candida), παρασιτικές μολύνσεις, εγκεφαλικές αγγειακές παθήσεις, περιοδοντικές παθήσεις, ουλίτιδα, χρόνιοι πόνοι, προστατίτιδα, διαβήτης τύπου ΙΙ, ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβητική γάγγραινα, ρήξεις νευρικού ιστού, διαβητική οφθαλμοκερατοπάθεια, ρινίτιδα, δυσπεψίες, πονόλαιμοι, μόλυνση Epstein-Barr, έλκη, εμφύσημα, ιώσεις, καλόγεροι και άλλες ασθένειες.

Πολλοί νόμιζαν ότι η αποτελεσματικότητα του οξυζενέ οφείλονταν στο παραπάνω οξυγόνο που έδινε στα κύτταρα, αν και αυτή η ποσότητα οξυγόνου είναι συγκριτικά πολύ μικρή. Σχετικά πρόσφατα διαπιστώνεται ότι προκαλεί και διέγερση πολλών ενζύμων στο σώμα, (Mol Cell Endocrinol 86;46(2): 149-154), (Steroids 82;40(5):5690579), (J Immunol 85;134(4):24492455), Am J Physiol 86;250 (5 pt 2): H815-821 και (2 pt 2):H157-162), της γλυκόζης στους διαβητικούς (Proceedings of the IBOM Conference 1989, 1990, 1991) κ.α.

Γεγονός είναι ότι τα υγιή κύτταρα του σώματος θέλουν οξυγόνο για να κάνουν τον μεταβολισμό τους ενώ τα νεοπλασιακά κύτταρα είναι «αναερόβια» Επίσης η ωφέλιμη μικροβιακή χλωρίδα του σώματος είναι «αερόβια» ενώ τα παθογόνα μικρόβια δεν αντέχουν στο οξυγόνο.

Επειδή το οξυγόνο στο μπουκάλι έχει την τάση να εξατμίζεται, φροντίζουμε να το βάλουμε κάπου που να μην λερωθεί αν τρέξει λίγο υγρό, και με την πρώτη ευκαιρία γεμίζουμε από αυτό ένα φιαλίδιο σταγονόμετρου, από αυτό που πωλείται στα φαρμακεία, και το φυλάσσουμε στο τμήμα συντήρησης του ψυγείου (με το πώμα ελαφρά κλειστό) για άμεση χρήση. Το υπόλοιπο διάλυμα το φυλάμε με το πώμα ελαφρά κλειστό επίσης στην συντήρηση του ψυγείου.
Οι σταγόνες από το φιαλίδιο που συνιστώνται για θεραπεία, όπως αναφέρεται παρακάτω, αραιώνονται πάλι σε επιτραπέζιο εμφιαλωμένου ή φιλτραρισμένο νερό

Συνιστώμενο Πρωτόκολλο Θεραπείας
Αυτό το πρωτόκολλο θεραπείας έχει δοκιμαστεί από πολλές χιλιάδες ασθενείς, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί στις εκάστοτε ανάγκες διαφόρων ασθενών σε μικρότερες ή λίγο μεγαλύτερες ποσότητες. Δεν συνιστάται σε ασθενείς που έχουν μόσχευμα οργάνου, εφόσον ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα και ως εκ τούτου μπορεί να αποβληθεί το μόσχευμα.
 Ημέρα Αριθμός Σταγόνων Πόσες Φορές την Ημέρα
1                       3                                    3
2                       4                                    3
3                       5                                    3
4                       6                                    3
5                       7                                    3
6                       8                                    3
7                       9                                    3
8                       11                                  3
9                       12                                  3
10                     14                                  3
11                     16                                  3
12                     18                                  3
13                     20                                  3
14                     22                                  3
15                     24                                  3
16                     25                                  3

Δόσεις Συντήρησης
Σε πολλές περιπτώσεις, ακολουθεί και πρόγραμμα συντηρητικών δόσεων, αφού τελειώσει το παραπάνω πρωτόκολλο θεραπείας των 16 ημερών, ως εξής:

25
σταγόνες μέρα παρά μέρα για 1 εβδομάδα
25
σταγόνες κάθε τρείς μέρες για 2 εβδομάδες ή
25
σταγόνες κάθε τέσσερις μέρες για 3 εβδομάδες

Άλλα Πρωτόκολλα Θεραπείας
Επίσης η θεραπεία μπορεί να συνίσταται από 5 ή και 15 σταγόνες την εβδομάδα ανάλογα με το πώς αισθάνεται ο ασθενής. Οι ασθενείς με σοβαρότερα προβλήματα εξακολουθούν να παίρνουν συντηρητική δόση 25 σταγόνων 3 φορές την ημέρα για 1 ή για 3 εβδομάδες και κατόπιν ελαττώνουν την δόση στις 25 σταγόνες δύο φορές την ημέρα, μέχρι να απαλλαγούν από τα συμπτώματα της ασθένειας (πιθανόν μέχρι και 6 μήνες).
Οι ασθενείς με χρόνια συστημική μυκητίαση (Καντιντίαση δηλαδή οι έχοντες μύκητες Candida Albicans), μπορεί να αρχίσουν παίρνοντας 1 σταγόνα 3 φορές την ημέρα, κατόπιν 2 σταγόνες 3 φορές την ημέρα και κατόπιν να ακολουθήσουν το συνιστώμενο πρωτόκολλο θεραπείας.
Θεραπευθέντες καρκινοπαθείς έχουν κάνει 7 ή και 9 εισπνοές εκνεφωμάτων (σπρέϊ), την ημέρα από το στόμα με διάλυμα οξυζενέ 3%. Σε κάθε εισπνοή πατούσαν 7 μέχρι και 10 φορές την πλαστική φιάλη που περιείχε το οξυζενέ, μέσα στο στόμα τους και είδαν αποτελέσματα μέσο σε μία εβδομάδα (Bill Munro: land@landrights.com Τηλ. --248-623-1120) και για περισσότερες πληροφορίες: στον διαδικτυακό χώρο http://www.landrights.com επιλέξτε «Hydrogen Peroxide».
Πρέπει οπωσδήποτε να πίνουμε τις σταγόνες με άδειο στομάχι.
Αυτό επιτυγχάνεται όταν πάρουμε τις σταγόνες 1 ώρα πριν από το φαγητό ή 3 ώρες μετά το φαγητό και τουλάχιστον 3 ώρες πριν από τον ύπνο καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο στα κύτταρα του σώματος. Αν υπάρχει τροφή στο στομάχι και αντιδράσουν οι σταγόνες με οποιαδήποτε υπάρχοντα μικρόβια, τότε θα έχουμε αφρούς, δυσπεψία και πιθανόν εμετό. Η υποχλωριώδης γεύση που μένει στο στόμα αφού πάρουμε τις σταγόνες φεύγει αν μασήσουμε μια τσίχλα κανέλας. Αν πάρουμε ταυτόχρονα χάπια σιδήρου και βιταμίνη C, μπορεί να σχηματισθούν υδροξυλικές ενώσεις στο στομάχι (κατά τις μελέτες J Inorg Biochem 89;35 1: 55-69).
Συνιστάται η λήψη βιταμίνης Ε και Κιφίρ (acidophilus), πριν την έναρξη της θεραπείας.
Έχει αναφερθεί ότι αν πάρουμε 3 ή και 4 κάψουλες λεκιθίνης ταυτόχρονα με τις σταγόνες δεν θα εμφανιστούν στομαχικές διαταραχές κατά την λήψη αυξημένης ποσότητος σταγόνων στην διάρκεια της θεραπείας. Αν όμως υπάρξουν, τότε επιστρέφουμε στην προηγούμενη ανεκτή δόση σταγόνων.
Εφ’ όσον μικρόβια αφανίζονται και τοξίνες αποβάλλονται, είναι δυνατόν να εμφανιστούν συμπτώματα σαν της γρίπης, δηλαδή, κούραση, διάρροια, πονοκέφαλοι, ναυτία ή και ερεθισμοί στο δέρμα. Θα εμφανιστεί δηλαδή μια «θεραπευτική κρίση» από την υπερδιέγερση του οργανισμού. Αυτά όμως θα παρέλθουν γρήγορα με την κάθαρση του οργανισμού.

Μια άλλη καλή χρήση του Η2Ο2 είναι τα ρυπαρά θλαστικά τραύματα. Η έκθεση του τραύματος σε γενναία ποσότητα οξυζενέ με το άφρισμα που προκαλεί (ένα ένζυμο που λέγεται καταλάση διασπά τον οξυζενέ σε καθαρό νερό και οξυγόνο ----- Η2Ο2 --> Η2Ο + 1/2Ο2), βοηθάει στον καθαρισμό και στην αντισηψία του (χώμα, τρίχες, ρινίσματα κλπ βγαίνουν στην επιφάνεια) και στην πιο εύκολη συρραφή του.

Επίσης στις αλλαγές οι αυτοκόλλητες γάζες αν εμποτιστούν με λίγο οξυζενέ βγαίνουν πιο εύκολα.

Παρόμοια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αραίωση για τον καθαρισμό της κυψελίδας από τον έξω ακουστικό πόρο, στον καθαρισμό των ρούχων που έχουν κηλίδες αίματος κλπ


Η δική μου χρήση του οξυζενέ είναι 1 σταγόνα σε ένα ποτήρι νερό 2 3 φορές την εβδομάδα. Αν αυτή η δόση μπορεί να φέρει πρόβλημα, μετατρέπουμε το 35% σε διάλυμα 3% ανακατεύοντάς το με αποσταγμένο νερό 1 προς 12 νερό, και γεμίζουμε το στόμα με ναι γουλιά και το κρατάμε για 10 λεπτά και μετά το φτύνουμε. Έτσι απορροφάται από το στόμα κι όχι από το πεπτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου